Nu Van Het Gas

Doe De Gratis Check

Een Warm Huis Zonder Gas

Warmtepomp buitenunit

Het Stappenplan

Spouwmuurisolatie

Isolatie

Wij checken je glas, muur-, vloer- en dakisolatie en kijken waar verbetering nodig is. Zodat je huis echt dicht is voor de kou van buiten.

Vloerverwarming

Een warmtepomp werkt met lagere temperatuur verwarmingswater. Wij helpen je de juiste aanpassingen te doen en vloerverwarming aan te leggen op begane grond en eventuele verdiepingen.

Warmtepomp

Om comfortabel te wonen moet de warmtepomp die je kiest passen bij je huishouden, warmtevraag en persoonlijke voorkeuren. Wij helpen je de juiste keuzes te maken hierin.

Zonnepanelen

Als je warmtepomp is geinstalleerd zal je meer elektriciteit verbruiken. Met het plaatsen van zonnepanelen zorgen we ervoor dat je deze elektriciteit zelf opwekt en nog meer bespaart.

In Één Keer Geregeld

Zorgeloos Over Op Een Warmtepomp

Je wil over op 100% elektrisch verwarmen, maar hoe regel je dat? Geen zorgen, wij begeleiden het hele traject, met advies op maat en uitvoering in één periode voor één vaste prijs.

Nu 50% Extra Subsidie

De subsidie op warmtepompen en isolatiemaatregelen is in 2022 met 50% verhoogd. Wij vragen de ISDE en BTW subsidies voor je aan bij je project

Behoud Je Spaargeld

In veel gevallen zijn de werkzaamheden zijn ook te financieren uit overwaarde. Wij helpen je graag met advies over de financiering.

Doe de check voor jouw huis

Doe De Gratis Check