Onze Aanpak

Zorgeloos en comfortabel van het gas

Gas als energiebron is niet meer van deze tijd. Daarom willen wij zoveel mogelijk huishoudens helpen met de overgang naar een warm huis zonder gas. Wij willen deze overgang comfortabel en zorgeloos maken door:

Hoe Wij Werken

01

Gratis huischeck en prijsindicatie

Door je postcode in te vullen en een paar simpele vragen te beantwoorden kunnen wij een eerste check doen of je huis geschikt lijkt voor volledig elektrische warmte, en een indicatie geven van wat de kosten zijn.

02

Jij bepaalt

Wil je de volgende stap zetten om van het gas af te gaan? We kunnen dan samen de juiste opstelling bepalen voor jouw huis en een totaalplan incl. gedetailleerde offerte aanbieden voor het installeren van jouw full-electric warmtepomp, inclusief alle benodigde aanpassingen aan bijv. meterkast of afgiftesysteem.

03

Realisatie

Na akkoord op de opdracht plannen we in overleg de periode van de werkzaamheden in. De verschillende werkzaamheden worden in een kort tijdsbestek ingepland en uitgevoerd door erkende vakmensen, waarbij wij zorgen dat het hele project in goede banen loopt. Zodat jij zo snel mogelijk weer in een mooi afgewerkt huis woont, volledig elektrisch verwarmd en klaar voor de toekomst.

Doe de gratis check voor jouw huis